• Pyetje? (+389) 44 488 888
  • Lokacioni Tetovë, Maqedoni
  • Na kontaktoni

çmimet dhe rregullorja

Të gjitha çmimet e shërbimeve tona janë të caktuara me Ligjin e R. së Maqedonisë dhe janë FIKSE.

Rregullorja e çmimeve

    Rregullorja e çmimeve nga Ministria e Punës dhe Politikave Sociale të Republikës së Maqedonisë
Shkarko rregulloren